گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

گله مندی کارمندان بانک تجارت از اضافه کار اجباری

  • کد خبر: ۸۸۹۸۹
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
  • ۳
گله مندی کارمندان بانک تجارت از اضافه کار اجباری
یکی دیگر از مدیران بانک تجارت اضافه کار اجباری کارکنان شعب این بانک را اضافه کاری عادی می‌داند که ممکن است برای همه ادارات یا هر کارمندی پیش بیاید. او معتقد است نباید برای اضافه کار شعب بانک تجارت استان تا ۶ عصر از لفظ «اجباری» استفاده شود، چون «به هیچ عنوان اجبار و ثابت نبوده است».

به گزارش شهرآرانیوز؛ «دوهفته‌ای است که مدیریت شعب استان در ابلاغیه‌ای به شعب تجارت استان اعلام کرده است کارمندان بانک‌ها تا ساعت ۱۸ اضافه کار اجباری بمانند. این دستور با ناراحتی و گله مندی خیلی از کارمندان همراه شده است. قطعا این ساعت کاری، از ۷ صبح تا ۶ عصر، برای کارمندان طاقت فرساست.» این بخشی از پیامک یک شهروند مشهدی است که به عنوان کارمند یکی از شعب بانک تجارت برای شهرآرا فرستاده است.

در پیامک دیگری نیز با همین مضمون آمده است: «اضافه کار اجباری برای کارکنان شعب بانک تجارت تا ساعت ۶ عصر خلاف مفاد قانون کار است. هیچ نهاد و دستگاهی نمی‌تواند کارکنانش را مجبور به اضافه کار اجباری کند. بااین حال مدتی است شعب بانک تجارت استان به کارکنانش اضافه کار اجباری می‌دهد.

از طرف دیگر اگر کسی نخواهد این اضافه کار را انجام دهد یا به هر دلیلی به انجامش اعتراض داشته باشد، به کسر حقوق یا تبعید به شعب دورافتاده استان تهدید می‌شود.»
مشکلات خانوادگی، بیماری برخی کارمندان و ضرورت حضورشان در منزل، بانوان باردار شاغل و مشکلات آنان برای انجام این میزان اضافه کار طولانی و خستگی مفرط، دیگر شکایت‌هایی است که برخی کارکنان شعب بانک تجارت به آن اشاره می‌کنند.

کار مردم برای بانک اولویت دارد

رئیس یکی از شعب بانک تجارت استان در گفتگو با خبرنگار شهرآرا قبول می‌کند در صورت ذکرنشدن نام شعبه اش، پاسخگوی سؤالات ما باشد. او اضافه کار کارکنان تا ساعت ۱۸ را می‌پذیرد و می‌گوید «مدتی است ابلاغ شده است»، البته تأکید می‌کند که «این ابلاغیه برای همه شعب و همه کارکنان نیست».

او ادامه می‌دهد: قبول کنید که اگر کار ما عقب باشد، خود شما با این پرسش سراغ ما خواهید آمد که چرا بانک تجارت در انجام امور بانکی مردم یا رسیدگی به پرونده وام‌های بانکی یا... عقب است؟!
به گفته او باتوجه به همین مسئله «به برخی شعب و واحد‌هایی که امور معوقه دارند، ابلاغ شده است که کارکنان برای تسریع در انجام امور مردم، اضافه کار بمانند».

این رئیس شعبه درباره خلاف قانون بودن اضافه کار اجباری این سؤال را مطرح می‌کند که «آیا اگر کارمندی به هر دلیلی کارش را در موعد مقرر انجام ندهد، نباید برای تمام کردن کارش بماند؟» و اضافه می‌کند: برای اضافه کار‌های بانک نیز اوضاع همین است.
او به عنوان رئیس یکی از شعب بانک تجارت می‌گوید: این اضافه کار‌ها موقت است و با روی غلتک افتادن امور شعب دوباره ساعت کار تا همان ۱۴:۳۰ خواهد بود.
حرف آخر او این است که «بیشتر آدم‌ها در برابر تغییر مقاوم اند، حال اینکه ممکن است ندانند این تغییر به دلیل سهل انگاری خود فرد پدید آمده است.

اضافه کاری در شعب کم کار

یکی دیگر از مدیران بانک تجارت اضافه کار اجباری کارکنان شعب این بانک را اضافه کاری عادی می‌داند که ممکن است برای همه ادارات یا هر کارمندی پیش بیاید. او معتقد است نباید برای اضافه کار شعب بانک تجارت استان تا ۶ عصر از لفظ «اجباری» استفاده شود، چون «به هیچ عنوان اجبار و ثابت نبوده است». نکته دوم او این است که «فقط برخی شعب کم کار مشمول این اضافه کار شده اند و این اضافه کار نیز تا زمانی که این شعب به حداقل‌های توقعات مدیریت استان برسند، ادامه خواهد داشت و بعد از آن دوباره به همان روال عادی برمی گردد».

عقب ماندگی شعب پذیرفتنی نیست

او به حضور مدیران نواحی بانک‌های تجارت تا ۸ شب در محل کارشان اشاره می‌کند و می‌گوید: هیچ کدام از مسئولان استانی و کشوری به هیچ عنوان عقب ماندگی را نمی‌پذیرند. شعب بانک‌ها باید در حوزه امور محوله سروسامان بگیرند.

آن طور که این مدیر می‌گوید، موضوع اضافه کاری شعب کم کار برای رسیدن به کف انتظار‌ها با تأیید دادگستری و حراست کل بانک هاست و برخی کارکنان که بیمار یا باردارند، به حتم مشمول ملاحظاتی دراین باره می‌شوند. یکی دیگر از مسئولان بانک تجارت استان نیز اعمال یا حذف این اضافه کار را خارج از اختیار سرپرستی استان می‌داند و می‌گوید: به سرپرستی استان ابلاغ شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عباس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
0
0
با سلام واحترام
هزاران نفر پرسنل درماني بيمارستان ميلاد تهران از زمان افتتاحيه تا اكنون به صورت قراردادي (حداكثر 1ساله) كار مي كنند . با اينكه تعدادي از اولين گروهي كه در اين مجموعه شروع به كار كردند درحال باز نشسته شدن هستند ، هيچ اثري از استخدام يا تغيير وضعيت وجود ندارد . از طرفي دريافتي وحقوق كاركنان اين مجموعه علاوه بر نداشتن امنيت شغلي از كمترين حقوق ودريافتي برخوردارند. تا جاييكه مجبورهستند داراي چند شغل باشند . جا دارد در شرايط موجود كه دولت محترم وحاكميت نگاه مثبت به كارگران ووضعيت معيشتي انها دارد انعكاس اين پيام باعث شود نيم نگاهي به پرسنل اين مجموعه داشته باشند. با تشكر
علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۳
0
0
کارکنان بعضی جاها بخاطر حقوق کم التماس می کنند که اضافه کار باستند ولی بانکیها بخاطر حقوق مزایای زیاد از دست اضافه کار فرار می کنند چرا اینهمه تبعیض؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشجو
France
۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۸
0
0
متاسفانه اولیای بانک در مورد اضافه کار اجباری ،از دایره عدالت و انصاف خارج شده اند و نسبت به زیردستان و پرسنل شعب ظلم و ستم روا می دارند.متاسفانه در قوانین موجود نیز هیچ جنبه حمایتی از پرسنل شعب دیده نمی شود و در مورد اضافه کار اجباری نمی توان به سادگی طرح دعوی کرد و اصولا با سیستم موجود به نتیجه نمی رسد.
در مورد آن برادری که فرمودند کارمندان بانک حقوق های آنچنانی دریافت می کنند ، والله در برابر این همه کار طاقت فرسا (ریسک و اضطراب و استرس و مسئولیت که اولین خطا آخرین خطا خواهد بود) در حال حاضر زیر خط فقر هستیم .حقوق های آنچنانی مربوط به مدیران ارشد و هیات مدیره می باشد.چیزی به کارمندان عادی نمی رسد
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->